Ivan Ferreiro

Buenaventura
Venda d'entrades

Iván Ferreiro

26.maig.2017 | 21 h

Iván Ferreiro és galleg, cantant, compositor i pianista a temps parcial. Durant els anys 90 va liderar Los Piratas, una de les bandes de rock més representatives de la dècada. Al 2005 va iniciar la seva carrera en solitari, i fins enguany ha completat una sòlida discografia on l’univers mainstream i la comunitat independent conviuen en inèdita armonia. Ha sobreviscut al marge d’etiquetes i això li ha permès estar entre propostes obertament comercials i racons alternatius. Iván ens presentarà “CASA”, el seu sisè disc en solitari, al ROOM FESTIVAL.

JAIME BUENAVENTURA | 20.00 H

Jaime Buenaventura (Madrid, 8 de setembre de 1991), és un músic i cantautor de pop-rock amb influències d’Andrés Calamaro, Wilco i Iván Ferreiro, entre d’altres.
Nascut a Madrid però criat al municipi madrileny de Majadahonda, Jaime Buenaventura ja tenia formada la seva primera banda: Gritos De Mimo, el 2008, on va compartir vivències durant més de 7 anys amb Varo Brandariz i Leonard Piscoya, guitarra i bateria respectivament. Junts van gravar dos discos d’estudi compostos íntegrament per Jaime Bonaventura, que exercia de cantant i baixista.
Després d’això, emprèn un procés de retir per centrar-se en els seus estudis. Es gradua en Periodisme i Comunicació Audiovisual al 2015. En aquest mateix any, es comencen a gestar els temes del seu primer EP “Resiliencias” com Jaime Buenaventura, el seu projecte personal, els quals compon, grava i produeix des de la seva habitació.
Al setembre de 2016, Jaime Buenaventura es dóna a conèixer públicament amb el seu primer senzill “Cansado de Escribirte”. Es tracta d’un tema que evoca els sons de guitarra de grups dels 80 inspirats en The Cure, i que compta amb una afilada i irònica lletra de desamor i desencant.
Jaime Buenaventura, el rock més genuí en directe junt amb la seva banda formada per Dani Napolitano (bateria), Jose Young (baix), Javi Giralte (guitarra) i Juanan Marín (teclats)