Macy Grey
Venda d'entrades

Macy Gray

01.abril.2017 | 21 h

Encara que Macy Gray hagi guanyat diversos premis Grammy multi-platí com artista pop, ella es considera una cantant de jazz. Va començar la seva carrera actuant amb bandes de jazz, i justament això és el que Gray fa al seu nou disc Stripped.

Macy Gray impregna Stripped d’una sensació nocturna e íntima, obrint l’àlbum amb un tema nou, la subtil e intensa “Annabelle”, i tornant “I Try” en un espurneig d’estudi amb guitarra sorda. És una de les cinc cançons prèviament gravades que Macy Gray i la seva banda reinterpreten. “Sweet Baby” es torna tibant i urgent, amb “Slowly” la temperatura puja lentament, “The First Time” té l’elegància d’una balada i “She is not Right for You” es mou suaument a ritme de reggae.

Stripped és el novè àlbum d’estudi de Gray. Després del seu primer disc “On How Life Is” (tres cops disc multi-platí), ha editat set més, incloent una col·lecció al 2012 de cançons de Stevie Wonder, “Talking Book” i el seu més recent, “The Way”, al 2014. A més, Gray ha participat com actriu a pel·lícules com Training Day, Idlewild i Shadowboxer.