Manel
Exhaurides

Manel

25.gener.2017 | 21 h

Pronunciar el nom de Manel és parlar del fenomen musical de substrat independent més important de l’últim lustre a Espanya. Manel arriba a l’èxit a través dels seus trets diferencials: cançons narratives que darrera la seva aparent quotidianitat amaguen un univers perfectament identificable. Talent i frescor: indubtable- ment els dos conceptes més comunament associats a aquesta banda.

Tenen una maduresa impròpia de la seva joventut; Guillem Gisbert (guitarra i veu principal), Roger Padilla (guitarra i veu), Martí Maymó (baix i cors) i Arnau Vallvé (bateria i cors) van armar en 2008 un debut, “Els Millors Professors Europeus” -avui dia disc de platí-. A més, és el primer grup pop que ha aconseguit entrar al nº 1 de la llista oficial de vendes cantant en català i també ha guanyat un disc d’Or amb més de 35.000 unitats venudes.

Aquest 2016 arriben amb el seu nou àlbum “Jo Competeixo”, amb un so pop contemporani. I és que aquesta banda no es cansa de pujar a l’escenari per seguir batent rècords!