Natalie Imbruglia
Venda d'entrades

Natalie Imbruglia

25.febrer.2017 | 21 h

La superestrella australiana Natalie Imbruglia tornarà a l’escena mundial amb el seu primer disc en 8 anys. L’àlbum “Male” està totalment inspirat en els seus artistes masculins favorits. És una col·lecció de cançons clàssiques i contemporànies, totes interpretades originalment per artistes de nivell com Cat Stevens, Damien Rice, Tom Petty, Pete Townsend i Zac Brown Band, entre d’altres.

La carrera d’aquesta versàtil artista ho ha abastat tot, des de la seva faceta com actriu fins la composició e interpretació musical. Mentre que per al públic Nord Americà potser és més coneguda gràcies al seu hit internacional i encara èxit a la ràdio “Torn” (del seu àlbum debut al 1997 “Left of the Middle”), la resta de públic arreu del món també recordaran “Counting Down the Days ” (2005) que va incloure el gran hit “Shiver”.

Una artista que ha assolit el cim guanyant premis com els “MTV Video Music Awards”, “Billboard Music Awards”, “Brit Awards” i arribant a la categoria de Platí en vendes amb seu conegut èxit “Torn”, del que es van vendre més de 7 milions de còpies arreu el món.