Sidonie

Xarim Areste
Exhaurides

Sidonie

25.març.2017 | 21 h

A uns mesos de fer 20 anys, el grup de pop / rock alternatiu barceloní estrena el seu últim treball “El Peor grupo del mundo”. Un nom arrel d’aquella famosa frase que Paul McCartney li va dir a John Lennon quan van ser rebutjats després d’una audició per a una discogràfica. Un àlbum que funciona com un petó a la boca de la música pop i que ens porta singles com “Carreteras Infinitas”, una cançó que parla precisament d’això; del seu pop, del seu amor al perill, de la seva valentia a llançar-se…

«Igual que pots fer-li una declaració d’amor a la teva noia, aquesta és una declaració al pop: ‘Hey, pop, mai abans t’ho havia dit però t’estimo’», explica Marc Ros, cantant i compositor principal, cansat d’escriure sobre el primer model d’amor: «Estava desitjant escriure música sobre la música».

Sens dubte, un dels grups més brillants i sorprenents que podrem trobar en aquest estil musical gràcies a les seves lletres i la seva música!

Xarim Aresté

Els vessaments químics d’Ercros al pantà de Flix havien de tenir la seva part positiva. Potser sense aquests adulterants no haurien sorgit personatges com Xarim Aresté, que de petit va beure d’aquelles aigües i ara, com caigut a la marmita de la poció màgica, escampa arreu el seu do en forma de cançons. Després d’una llarga trajectòria amb Very Pomelo i també com a escuder de Maika Makovski, Sopa de Cabra o Sanjosex, ara presenta el segon disc en solitari, La rosada.